Online Krediet nodig ? De Nederlandse Kredietmaatschappij staat voor geheel online financiële producten afsluiten die voor u verantwoord zijn. U kunt bij De Nederlandse Kredietmaatschappij zelf bekijken wat voor krediet of lening bij u past en kunt deze geheel online afsluiten, zonder persoonlijke tussenkomst.

De Nederlandse Kredietmaatschappij heeft geen callcenter en er komen geen adviseurs bij u aan huis. Door uzelf wordt bepaalt hoe het contact tussen u en de De Nederlandse Kredietmaatschappij plaats zal vinden, telefonisch, per e-mail of per post. U kunt dus thuis alles rustig op uw gemak doornemen, vergelijken en zelf beslissen of u het online krediet afsluit.

Op de website van De Nederlandse Kredietmaatschappij kunt u bepalen wat uw maximaal leen bedrag is. Verder biedt De Nederlandse Kredietmaatschappij een select, ruim assortiment aan verscheidene soorten leningen zodat er altijd een lening voor u bij zit.

Aanvraag verwerking
Bij een aanvraag voor een lening via het digitale aanvraagformulier, vraagt De Nederlandse Kredietmaatschappij offertes op bij de banken waarmee samengewerkt wordt, dit zijn: Defam, InterBank, Nederlandse Voorschotbank en Nationale Nederlanden Bank.
Hierop krijgt u per e-mail in één overzicht de offertes van deze banken toegestuurd. Als u een bank gekozen heeft vraagt u, geheel vrijblijvend en kosteloos, De Nederlandse Kredietmaatschappij om een contract op te stellen voor de door u gekozen bank.

Uiterlijk twee werkdagen na het retourneren van het contract inclusief de benodigde gegevens staat het gewenste bedrag op uw rekening.
Bent u zich aan het oriënteren let dan goed op bij navraag bij andere kredietverstrekkers ! Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij betaalt u geen annulerings-, afsluit- en/of advieskosten !

Waaraan moet u voldoen ?

Bij het aanvragen van een online krediet wilt men natuurlijk zeker zijn dat men u met een gerust hart het gevraagde geld bedrag kan uitlenen. Hiervoor dienen voor diverse leningen aan diverse zaken door u als klant voldaan te worden. Het zijn strenge eisen, maar als u een online krediet ndig hebt en u voldoet aan deze eisen bent u verzekerd van de beste online krediet verstrekker !

Let op!  Indien u hieraan niet kunt voldoen zal aan u geen lening verstrekt worden.

 • Niet negatief BKR genoteerd staan,
 • Een inkomen hebben van minimaal 1400 euro netto,
 • U bent geen uitkeringsgerechtigde met een van de uitkeringen WW/ABW/WWB
 • U bent minimaal 21 jaar en niet ouder dan 70,
 • U bent geen alleenstaande met tijdelijk dienstverband;
 • U bent geen alleenstaande met WAO/WIA;
 • U bent geen in- of thuis wonend persoon.

Bent u ZZP’er ?

 • U moet minimaal 3 jaar zelfstandig zijn;
 • U mag geen negatief eigenvermogen / negatief werkkapitaal hebben;
 • U heeft geen zakelijk of bedrijfsmatig bestedingsdoel;

Waarborg !
Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij zijn zekerheid, deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit gewaarborgd !

De Nederlandse Kredietmaatschappij is daarom aangesloten bij de volgende instanties die er zorg voor dragen dat uw zaken met de allerhoogste zorg behandeld worden.

 • De Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder vergunning nummer 12019152. Deze vergunning is een wettelijke verplichting om te kunnen bemiddelen in consumenten krediet.
 • Stichting Keurmerk Financiële Dienstverlening. Om er zeker van te zijn dat er voldaan wordt aan alle wettelijke eisen en normen van de Wet op het financieel toezicht (Wft).
 • College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Om er zeker van te zijn dat uw persoonlijke gegevens op een correcte manier worden vastgelegd en afgehandeld.
 • Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Om er zeker van te zijn dat u bij een eventueel geschil kan terugvallen op een onafhankelijke en onpartijdige instantie.

Vragen ?
Bent u geen allesweter op het gebied van lenen ? De Nederlandse Kredietmaatschappij is per email 24 uur per dag bereikbaar en telefonisch van 09:00 tot 20:00 uur.