Spoed lening, klein bedrag.

Spoed-lening-met-negatieve-BKRAls men spreekt over spoed leningen denkt men meestal aan een kleine- of ook wel een flitslening, een klein bedrag tot 1000 Euro dat men zeer snel online kan lenen zonder dat de kredietverstrekker een check bij het BKR uitvoert. De kredietverstrekker die deze kleine- /flitsleningen verstrekt heeft zijn eigen manier om de kredietwaardigheid van een klant te bepalen alvorens men over gaat tot verstrekking van deze flitslening.
De meest flits-, spoed- of kleine lening verstrekkers werken ook met een garantstelling, dit kan gebeuren door een natuurlijk persoon, waarvan ook de gegevens moeten worden doorgegeven of een financiële instelling waarmee de kredietverstrekker zaken doet.

Tot voor enkele jaren waren er legio flitskrediet verstrekkers waaronder de meest bekende Minilening.nl en Cashbob.nl waren. Momenteel is het nog mogelijk om via Betaaldag, Cashper of Ferratum flits-, spoed- of kleine leningen af te sluiten. Saldodipje is ook nog steeds online, maar is onderdeel van Ferratum waardoor hier dezelfde regels voor leningen gelden als bij Ferratum.Spoed lening, groot bedrag.

1000 euroHeb je een groot bedrag met spoed nodig, bijvoorbeeld 10000 Euro, zijn er ook diverse verstrekkers die je hierbij kunnen assisteren. Je dient er wel rekening mee te houden dat bij een bedrag van 10000 Euro wel een kredietwaardigheid controle bij het BKR gedaan zal worden. Dit is wettelijk verplicht bij een bedrag van 1000 euro of meer. De goedkeuring zal daardoor iets langer duren dan bij een flitskrediet, omdat de BKR controle ongeveer 5 werkdagen in beslag zal nemen. Dus heb je met spoed 10000 euro nodig denk er aan zo snel mogelijk offertes aan te vragen bij diverse kredietverstrekkers en na vergelijking van de offertes zo snel mogelijk online een aanvraag te doen.

Je kunt voor een spoedlening van 10000 euro terecht bij onder andere de volgende online krediet vergelijkers en verstrekkers: